Bruiloften & feesten

Bruiloft

Let's say yes!
Op één van de mooiste dagen van uw leven wilt u uiteraard dat alles klopt. Een sfeervolle ambiance, heerlijk eten en een servicegerichte verzorging van al uw gasten. Party centrum de Rank wil er samen met u een onvergetelijke huwelijksdag van maken. Elk huwelijk is uniek en wij willen ons daarom inzetten om uw feest volledig naar uw persoonlijke wensen en budget vorm te geven.

Party centrum de Rank beschikt over diverse ruimtes waardoor u zowel met een klein als groot gezelschap uw huwelijksdag bij ons kunt vieren. Wat dacht u van een borrel met uw daggasten in onze sfeervolle bar? Of een spetterend feest in de grote zaal voorzien van een groot podium?
Bij mooi weer kunt u daarnaast gebruik maken van een van onze terrassen gelegen aan het water de Lee. 


Feest & Partij

Let’s celebrate!
Een feest is een heerlijke gelegenheid om met uw gasten, vrienden of familie samen te komen. Wij willen samen met u uw feest persoonlijk en onvergetelijk maken en zullen dit volledig afstemmen op uw wensen. Een receptie, verjaardagfeest, bedrijfsborrel, 50-jarig huwelijk of een spetterende feestavond u kunt hiervoor bij ons terecht. Party centrum de Rank heeft een tal van verschillende ruimtes die geschikt zijn voor groepen vanaf 20 tot max. 250 personen. Bij ons staat persoonlijke aandacht, gastvrijheid en kwaliteit centraal. 

Graag komen wij in contact met u om op basis van uw specifieke wensen en budget een schitterende invulling aan uw feest te geven. 

Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.