Buffet de Lier

Koude gerechten
Vers gesneden ham met frisse meloen
Salade niÒ«oise gepresenteerd in een amuse bakje
Klassiek opgemaakte kipsalade
Diverse rauwkost salades. Een greep uit ons assortiment:
Bleekselderij salade, pasta salade, caaprese salade, Westlandse paprika salade, Griekse salade,
Gemengde salade en Caesar salad
Diverse luxe broodsoorten
Boter & kruidenboter  

Warme gerechten      
Malse huis gemarineerde kipfilet met een keuze uit één van de volgende begeleidende sauzen:
ProvenÒ«aalse saus, roomsaus, satésaus of zoetzure saus
Varkenshaas medaillons met een keuze uit één van de volgende begeleidende sauzen:
Bospaddenstoelen roomsaus, satésaus, Oosterse saus o.b.v. ketjap, een saus van Calvados en appel
of een saus van Franse grove Dijon mosterd
Zacht gegaarde verse zalmfilet of Kabeljauw
Bij de kabeljauw heeft u een keuze uit één van de volgende begeleidende sauzen:
Schaaldieren jus, groene kruidensaus of een saus van Pernod
Seizoengroenten
Rijst à la de Rank en aardappelgratin

Dessert
Diverse soorten ijs
Fruitsalade
Slagroom
Hemelse modder