Buffet de Rank

Koude gerechten
Rundercarpaccio geserveerd met truffelmayonaise, pijnboompitten, rucola en Parmezaan
Hollandse garnalen cocktail
Huisgerookte kipkerrie cocktail
Klassiek opgemaakte zalmsalade met diverse soorten vis
Diverse rauwkost salades. Een greep uit ons assortiment:
Bleekselderij salade, pasta salade, caprese salade, Westlandse paprika salade, Griekse salade,
gemengde salade of Caesar salad
Diverse luxe broodsoorten
Boter & kruidenboter  


Warme gerechten
Varkenshaas medaillons met een keuze uit één van de volgende begeleidende sauzen:
Bospaddenstoelen roomsaus, satésaus, Oosterse saus o.b.v. ketjap, een saus van Calvados en appel
of een saus van Franse grove Dijon mosterd
Rosé gebakken malse Argetijnse biefstuk met een keuze uit één van de volgende begeleidende sauzen:
Rode Portsaus, rode wijnsaus of een saus van speciaal seizoenbier
Krokant op de huid gebakken zeebaars met een keuze uit één van de volgende begeleidende sauzen:
Schaaldieren jus, groene kruidensaus of een saus van Pernod
Seizoengroenten
Rijst à la de Rank en aardappelgratin

Dessert
Diverse soorten ijs
Fruitsalade
Slagroom
Crème brulee
Bavarois taarten