Buffet du chef

Voorgerechten
Rundercarpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitjes en rucola
Vitello Tonato
Gerookte zalm geserveerd met dille
Garnalen cocktail
Kipkerrie cocktail
Bleekselderij salade
Ardennerham met meloen
Salade van paprika, komkommer, tomaat, venkel, rode ui, olijven en dille
Spiesje met mozzarella, Cherry tomaatjes en verse basilicum
Diverse luxe broodsoorten
Boter, kruidenboter en smaakvolle koude sausjes

Hoofdgerechten
Getrancheerde runderhaas
Zalmfilet papillot
Gewokte gamba’s
Beenham
Geserveerd met rode wijnsaus, kreeftensaus en honing-mosterd saus
Westlandse seizoensgroenten
Roseval aardappeltjes & aardappelkroketjes

Dessert
Diverse soorten ijs
Verse fruitsalade
Slagroom
Bavarois
Diverse desserttaarten (v.a. 40 personen)