Ervaringen gasten

Bent u benieuwd hoe de ervaringen van andere gasten zijn geweest?
Wij laten graag onze gasten zelf aan het woord. 
Hieronder een greep van ervaringen...

Corsa group
Afgelopen vrijdag hebben wij ons feest gevierd in partycentrum de Rank. Dit is uitermate goed bevallen. De bediening wat top, vriendelijk en zorgde er elke keer voor dat niemand zonder drankje stond. Het avondeten was erg lekker en er was veel variatie. Ook de wijnen waren buitengewoon goed uitgezocht en het vlees was van topkwaliteit. We hebben ons heel erg vermaakt en vanwege het mooie weer konden we met z'n allen op het buitenterras genieten van de zon. Partycentrum de Rank een aanrader!!

Hartelijk dank voor de goede organisatie!

Bruidspaar van der Hout 12,5 jaar getrouwd
Afgelopen zaterdag ons 12,5 jarig jubileum gevierd bij de Rank. Het was echt super! Er werd goed meegedacht met de voorbereiding. De avond zelf werden we warm onthaalt en zeer goed verzorgt. Echt alles tot in de puntjes geregeld! Mooie zaal, zeer goede service en zeer vriendelijk personeel! Ik kan deze locatie van harte aanbevelen. We hebben ook allemaal positieve reacties van onze gasten ontvangen, we gaan in de toekomst zeker nog een keer een feest geven bij de Rank!

Bruidspaar Borsboom 40 jaar getrouwd
Vanaf het eerste oriënterende gesprek tot en met het eind van onze party vol lof over de persoonlijke aandacht, de goede tips en bovenal de uitstekende verzorging en kwaliteit van zowel het buffet als de zaal waar ons feest zich voltrok.


Bruidspaar Valstar 50 jaar getrouwd
Wij zijn zeer tevreden hoe alles verlopen is. Vanaf het begin hadden wij een goed gevoel over de indeling van de Rank, maar ook de vriendelijke en goede voorlichting van wat de mogelijkheden waren. Wij willen jullie de complimenten geven voor het verzorgen van ons gouden huwelijksfeest. Het heerlijke eten door Tim verzorgd, maar ook de aardige dames, die ons van hapjes en drankjes hebben voorzien. 


Rabobank jaarvergaring senioren
Gastvrije ontvangst, prima bediening en een prettige ambiance.
Lopend buffet was ruim voldoende, van goede temperatuur en heerlijke smaken.


Bruidspaar Vijverberg 50 jaar getrouwd
Bij de voorbespreking werden we hartelijk ontvangen met koffie en een vriendelijk gezicht. 
We hebben alles doorgenomen, en er wordt geen nee gezegd. Want dan gaat ze een oplossing zoeken. 
Het werd een groot feest. Het buffet erg lekker, mooi opgemaakt en de keuze groot. 
Wij hebben alleen complimenten gehad. 
Hartelijk dank. Het was geweldig! 

10 Jarig bestaan Westlandse oldtimer club
Geweldig feest, grootse entourage, super bediening, kortom A PLACE TO BE


Familie Rienstra
Wij hebben 10 juni een mooi feestje gevierd mede dank zij jullie.
Alles was heel goed, de ontvangst, het eten en de consumpties, de zaal, de bediening.
Van onze gasten die we dezer dagen zo hier en daar ontmoeten krijgen we ongevraagd positieve reacties.
Wij zien met een tevreden gevoel op 10 juni terug.

Arie en Lenie Vellekoop 50-jarig huwelijksfeest
Zaal mooi ingericht.
Eten zeer goed.
Bediening prima.
Marleen een echte gastvrouw.
Hulde Marleen en Tim.

Familie van den Nouweland
Mijn vrouw en ik willen jullie heel hartelijk bedanken voor de verzorging van het feest ter gelegenheid van de 85e verjaardag van mijn vrouw. Het was buitengewoon goed verzorgd en dus geslaagd. Van alle gasten kregen we complimenten over de juiste keuze om voor De Rank te kiezen. (Vooral uit de mond van de aanwezige niet-Lierenaars vonden wij dat een groot compliment voor ons heerlijke dorp!).

 Nogmaals heel hartelijk dank

Een leuke surprise party tot in de puntjes verzorgt. Ook als er voor iemand apart moet worden gekookt blijkt dat geen enkel probleem te zijn. De bediening is vriendelijk en houdt alles goed in de gaten. 

Het buffet was goed verzorgd en lekker. Kortom, en heel leuk gezellig feest om op terug te kijk. Marleen en Tim heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid en enthousiasme om dit feest tot een succes te maken.