Zalen

Diverse sfeervolle zalen & ruimtes

Party centrum de Rank beschikt over diverse zalen en ruimtes die uiterst geschikt zijn voor al uw feestelijke en zakelijke samenkomsten. U kunt bij ons met een gezelschap van 2 tot 300 personen terecht. Al onze ruimtes beschikken over daglicht en zijn voorzien van o.a. een privé terras, poduim en bar

 

Zalen overzicht

De Lierzaal
De Lierzaal is uitermate geschikt voor een groot gezelschap tot ca. 250 personen. De zaal beschikt over een groot podium, een bar en uitstekende verlichting. Daarnaast grenst deze zaal aan een eigen terras met uitzicht op de Lee. Dit maakt de Lierse zaal geschikt voor zowel een belangrijk seminar als een sfeervol diner of feest.

De Leezaal
De Leezaal is een geschikte ruimte voor een gezelschap tot ca. 40 personen. De zaal is goed verlicht en grenst aan een eigen terras met uitzicht op de Lee. Deze zaal is een ideale plek om samen te komen voor een vergadering of diner.

De Domzaal
De Domzaal is een geschikte ruimte voor een gezelschap tot ca. 85 personen. De zaal beschikt over een eigen bar en kent een prachtig uitzicht op het rijksmonument de Dom. Deze zaal is uiterst geschikt voor presentaties, workshops, diners en verjaardagsfeesten.

Leezicht
De Leezicht is een ideale ruimte voor al uw zakelijke bijeenkomsten. De zaal is geschikt voor gezelschappen tot ca. 40 personen en biedt uitzicht op de Lee. Deze zaal is ideaal voor een presentatie of kan dienen als een subruimte voor uw plenaire sessie.

De Serre
De Serre is een sfeervolle ruimte voor o.a een diner, lunch of high tea met een kleiner gezelschap. De Serre grenst aan een eigen terras met uitzicht op het rijksmonument de Dom. Daarnaast is er de mogelijkheid om deze ruimte te betrekken bij de grote zaal zodat het kan dienen als buffet ruimte.

De Bar
De Bar is een gemoedelijke ruimte voor het houden van een borrel of receptie met een klein gezelschap. Bovendien is er de mogelijkheid om de ruimte te betrekken bij de Lierse zaal of de Serre. Verder is deze zaal ideaal voor een breakout tijdens uw vergadering.

Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.